Home Servicii Produse Materiale si accesorii Parteneri Contact

MOBILA IN 10 RATE FARA DOBANDA

 

 PUTETI ACHITA PRODUSELE

 

ACHIZITIONATE
 

   IN 10 RATE LUNARE CU DOBANDA ZERO
      

Vezi mai mult

MOBILIER DIN LEMN MASIV

FRONTURI USI

 DIN LEMN MASIV

Vezi mai mult

Despre noi

 

    Doar mobila la comanda ne ofera posibilitatea de a acoperi varietate de stiluri, finisaje si materiale . Ergonomie si ambianta finala pentru pentru mobila bucatarie , mobilier pentru dormitor , mobilier baie .Lucrarile noastre de mobila la comanda  pot atinge un nivel ridicat de personalizare in functie de necesitatile si spatiul detinut.

Vezi mai mult

Despre noi

  

 

Firma noastra este infiintata in anul 1993. Am acumulat experienta si am reusit sa ne mentinem pe piata datorita clientilor nostri , care ne recomanda. Suntem specializati in productia de mobilier la comanda.Decorarea si tendintele in design sunt intr-o continua schimbare. Ne adaptam la fiecare „aventura” de decorare a unui spatiu  fie in stilul modern, clasic, traditional sau rustic.

 Venim in sprijinul dumneavoastra sa gasim solutia optima din pct. de vedere al functionalitatilor, ergonomiei si ambianta finala.Lucrarile noastre pot atinge un nivel ridicat de personalizare in functie de necesitatile si spatiul detinut.

 Ne alaturam lumii virtuale,   produsele expuse sunt cu titlu informativ, reprezentand  cateva lucrari executate , in functie de bugetul alocat.

 Primul impuls pe care il avem , in momentul in care vrem mobila, este acela de a compara pretul . Gresit ! Domeniul acesta poate schimba decizia noastra , daca cerem informatii detaliate .        Cumpararea mobilei cere timp. Este o investitie....Uneori se poate intampla sa gasiti in magazine un obiect ( fie el de mobilier sau accesoriu ) care se incadreaza in bugetul pus la dispozitie. Diferentele de pret apar, de cele mai multe ori, in calitatea materiei prime folosite si gandirea unor  solutii pentru a compacta functionalitati in acelasi spatiu.

Garantia noastra pentru dumneavoastra este garantia calitatii produselor noastre in sine.

<< Inapoi

MOBILA LA COMANDA

          PROIECTARE MOBILIER 3D

Preocupati de viteza vietii cotidiene si obositi datorita solicitarilor zilnice, locul de relaxare il descoperim tot acasa . Cand dorim sa facem schimbari in  amenajarea locuintei , este recomandat sa analizam cu atentie si rabdare, posibilitatile de a evidentia , rezultatul fiind bucuria de a trai intr-un spatiu personalizat . Beneficiul de a vedea comanda viitorului mobilier , fie pentru bucatarie, dormitor , living, baie sau chiar hol ne da o alta perspectiva , ne arata spatii aglomerate , pozitii favorabile pentru depozitare , design , decor de bun-gust .

 

 

    

   Arhitectura si designul proiectului sunt specifice zonei de munte, cu confortul unei locuinte moderne, cu finisaje de calitate.

 

mobilier dedicat http://www.mobila-miraz.ro/modele_amenajari_bucatarii/produse_105

 

 

               
    

Vezi mai mult
Link-uri                                                              Copyright © SC Miraz Prodcom SRL. 2009 - 2021. Toate drepturile rezervate creat de NetDesigner