Home Servicii Produse Materiale si accesorii Parteneri Contact

MOBILA IN 10 RATE FARA DOBANDA

 

 PUTETI ACHITA PRODUSELE

 

ACHIZITIONATE
 

   IN 10 RATE LUNARE CU DOBANDA ZERO
      

Vezi mai mult

MOBILIER DIN LEMN MASIV

FRONTURI USI

 DIN LEMN MASIV

Vezi mai mult

Despre noi

 

    Doar mobila la comanda ne ofera posibilitatea de a acoperi varietate de stiluri, finisaje si materiale . Ergonomie si ambianta finala pentru pentru mobila bucatarie , mobilier pentru dormitor , mobilier baie .Lucrarile noastre de mobila la comanda  pot atinge un nivel ridicat de personalizare in functie de necesitatile si spatiul detinut.

Vezi mai mult

MOBILA IN 10 RATE FARA DOBANDA


 

 

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

                        

 

    

 

 

 

 

                     

 

                        

                         

 

 

<< Inapoi

MOBILA LA COMANDA

          PROIECTARE MOBILIER 3D

Preocupati de viteza vietii cotidiene si obositi datorita solicitarilor zilnice, locul de relaxare il descoperim tot acasa . Cand dorim sa facem schimbari in  amenajarea locuintei , este recomandat sa analizam cu atentie si rabdare, posibilitatile de a evidentia , rezultatul fiind bucuria de a trai intr-un spatiu personalizat . Beneficiul de a vedea comanda viitorului mobilier , fie pentru bucatarie, dormitor , living, baie sau chiar hol ne da o alta perspectiva , ne arata spatii aglomerate , pozitii favorabile pentru depozitare , design , decor de bun-gust .

 

 

    

   Arhitectura si designul proiectului sunt specifice zonei de munte, cu confortul unei locuinte moderne, cu finisaje de calitate.

 

mobilier dedicat http://www.mobila-miraz.ro/modele_amenajari_bucatarii/produse_105

 

 

               
    

Vezi mai mult
Link-uri                                                              Copyright © SC Miraz Prodcom SRL. 2009 - 2021. Toate drepturile rezervate creat de NetDesigner